dinsdag 19 april 2011

Nazi-mars aangekondigd:
28 mei 2011


Hou zaterdag 28 mei vrij in je agenda voor protesten tegen de NVU!

De extreemrechtse Nederlandse Volks-Unie (NVU) heeft op haar website alweer een nieuwe demonstratie aangekondigd. De neonazi’s willen op 28 mei demonstreren tegen “multiculturele terreur” en “immigratie”. Daarmee wordt het racistische thema van hun vorige demonstratie in Ede op 26 maart herhaald. Toen werd door de deelnemers het thema kracht bij gezet door o.a. de Hitlergroet te brengen en allerlei neonazistische symboliek mee te dragen. Burgemeester en politie legde de neonazi’s geen strobreed in de weg ook al werd de mars door de Edenaren massaal afgekeurd.

LaatZeNietLopen roept opnieuw op voor een stevig tegengeluid. De afgelopen jaren gingen in steden als Amersfoort, Den Bosch, Venlo en Ede honderden mensen de straat op om hun woede over de nazi-mars te uiten. Neem ook deze keer weer vrienden, vriendinnen en lawaai mee om de racistische boodschap van de NVU te overstemmen of verzin zelf een actie langs de route.

Laten we 28 mei de ruimte voor deze racisten en Hitler-vereerders zo klein als mogelijk maken! Check deze site voor het laatste nieuws rondom de demonstratie en de tegenprotesten, de plaats wordt zoals gewoonlijk pas enkele weken van te voren bekend.

Ter inspriratie:Laat ze niet lopen!

Volg ons ook op:
facebook.com/laatzenietlopen
twitter.com/laatzenietlopen
laatze-nietlopen.hyves.nl
youtube.com/laatzenietlopen