vrijdag 8 april 2016

Steun Laat Ze Niet Lopen, doneer voor de strijd tegen extreem-rechts!


Het afgelopen jaar heeft er een enorme opleving van extreem-rechtse activiteiten plaatsgevonden. Lokale protesten tegen vluchtelingen liepen geregeld uit de hand, opvanglocaties voor vluchtelingen werden aangevallen, maar ook moskee├źn werden doelwit van onder andere brandaanslagen en bekladdingen. Ook georganiseerd extreem-rechts maakt de afgelopen tijd een groei door, in het bijzonder in de vorm van demonstraties van Pegida en de NVU. Laat Ze Niet Lopen, een campagne van AFA (Anti-Fascistische Actie), richt zich op protestacties tegen deze extreem-rechtse demonstraties.

Zo verstrekt Laat Ze Niet Lopen in de aanloop naar, en op de dag van protest tegen extreem-rechts de laatste informatie, kaartjes van de omgeving en een infostructuur. Met deze infostructuur willen wij mensen in staat stellen om zelf actie te ondernemen tegen de komst van extreem-rechtse actievoerders. Voor acties, actiemateriaal en het drukken van flyers en posters is helaas geld nodig. Daarom is Laat Ze Niet Lopen op zoek naar mensen die een klein (of groot) bedrag willen doneren voor de strijd tegen extreem-rechts. Je kunt doneren aan Laat Ze Niet Lopen door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL57 INGB 0009 4742 45 ten name van AFA Nederland, onder vermelding van 'Laat Ze Niet Lopen'.
Let's make fascism history! Laat Ze Niet Lopen!


Naast donaties van individuele activisten kon Laat Ze Niet Lopen de afgelopen maanden rekenen op bijdragen van de volgende actiefondsen:
XminY