dinsdag 22 maart 2011

Informatie op de dag zelf

Kom je zaterdag 26 maart naar Ede op te protesteren tegen de nazi-mars? Noteer dan dit infomatie-telefoonnummer: (niet meer beschikbaar). Vanaf 11:30 uur die dag zijn wij bereikbaar voor alle vragen betreffende de NVU-demonstratie en de tegenprotesten. Eventueel kun je zelf ook nuttige informatie aan ons doorgeven.

We hebben ook een sms-info-service die korte berichten stuurt over het verloop van de nazi-mars, bijvoorbeeld waar de NVU zich op dat moment bevind op de route. Je kunt je voor deze sms-service inschrijven door een mailtje te sturen naar info(at)laatzenietlopen.nl met daarin jou mobiele telefoonnummer. Zet in het onderwerp "aanmelding sms-info-service Ede". We zullen jou nummer uiteraard niet voor andere doeleinden gebruiken.

Verder zijn we ook te volgen op facebook en twitter, waar we ook up-to-date informatie zullen geven. Zie: http://twitter.com/laatzenietlopen

Mocht je getuige zijn van een arrestatie, bel dat dan door aan het arrestantenteam (tel. niet meer beschikbaar) (ook vanaf 11:30 uur bereikbaar). Word je onverhoopt zelf gearresteerd, de Advocaat is Frans Huijbers uit Nijmegen, vraag naar hem en verklaar verder niets.

Tot 26 maart in Ede! Succes!