woensdag 23 maart 2011

LaatZeNietLopen onthult originele demonstratie-aanvraag NVU

De actiegroep LaatZeNietLopen.nl heeft de hand weten te leggen op de originele demonstratie-aanvraag van de Nederlandse Volks-Unie in Ede van komende zaterdag 26 maart.

Pagina 1 van de demonstratie-aanvraag
 
Pagina 2 van de demonstratie-aanvraag

Pagina 3 van de demonstratie-aanvraag

Op 2 maart vraagt de NVU haar optocht aan. Ze geven aan dat er vlaggen en trommels worden meegedragen. De lugubere trommels, die het marsritme aan moeten geven, en de vlaggen, geven de demonstratie een beladen karakter; je waant je in een documentaire over de NSB. Hoewel de NSB naar de standaard van de NVU eigenlijk te soft was; de demonstranten van de NVU identificeren zich liever met de beruchte Sturm Abteilung (SA). Zo kun je op internet lezen dat de nazaten van de nazi´s "de straten schoon willen marcheren".

Wat verder opvalt is dat de NVU in de aanvraag niet rept over de leus `Geen integratie, geen assimilatie, maar remigratie´, die wel in haar persbericht op internet is terug te vinden. Misschien vonden ze het te bont om bij de gemeente openlijk te pleiten voor etnische zuivering, alle buitenlanders uit Nederland verwijderen? Want dat is waar `Geen integratie, geen assimilatie, maar remigratie´ op neer komt. Strafbaar bovendien.

Het is de NVU ten voeten uit; hun ware aard verhullen. LaatZeNietLopen onthult daarom deze demonstratie-aanvraag, zodat iedereen kan lezen hoe de NVU zich presenteert. En achteraf willen we niet geconfronteerd worden met juichkreten van de neonazi´s op internet over de datum; Op 26 maart 1942 begonnen de eerste massa-vergassingen van Joden in Auschwitz. Dat staat te lezen in de dagboeken van Joseph Goebbels, één van de helden van de voorzitter van de NVU. In het geval van de NVU bestaat geen toeval.

Kijk voor foto´s en meer nieuws op http://www.laatzenietlopen.nl/,
http://www.laatzenietlopen.hyves.nl/, www.youtube.com/laatzenietlopen, of volg ons op Twitter www.twitter.com/laatzenietlopen en Facebook