zondag 18 september 2011

Protesteer tegen de Nazi-mars op 1 oktober in Helmond!

De extreemrechtse Nederlandse Volks-Unie (NVU) demonstreert een aantal keer per jaar en deze keer, zaterdag 1 oktober is Helmond de pineut. Opnieuw zal de NVU proberen spanningen tussen bevolkingsgroepen aan te wakkeren met hun racistische standpunten. Bovendien verstoren de neonazi's in deze periode de herdenking van de bevrijding van de Helmond die 67 jaar geleden plaatsvond. Hoe bitter zal het zijn als er op 1 oktober opnieuw Hitler-vereerders marcheren door de Helmondse straten. We roepen iedereen op om zich samen tegen deze aankomende nazi-mars te verzetten. Negeren is onmogelijk!

Neem vrienden en vriendinnen mee en kom vanaf 13:00 uur naar station Helmond Brouwhuis* waar de NVU-demonstratie begint en overstem hun racistische boodschap met fluitjes, toeters en leuzen. Je kan natuurlijk ook zelf een vorm van protest kiezen voor lang hun route.


Grotere kaart weergeven

De route is deze keer niet openbaar gemaakt om acties tegen de NVU te bemoeilijken. Hou de komende 2 weken deze site in de gaten voor meer informatie over de tegenprotesten.

Lees meer: http://laatzenietlopen.blogspot.com/2011/09/neonazis-de-straat-op-in-helmond.html

Laat ze niet lopen!

* Update 30/9/2011