zondag 22 mei 2011

Selectie FC Twente door de NVU 'gezuiverd'

Zo ziet de selectie van FC Twente eruit, als de Nederlandse Volks-Unie haar zin krijgt. De NVU komt immers in Enschede demonstreren voor etnische zuivering van de stad (geen integratie, geen assimilatie, maar remigratie) en LaatZeNietLopen keek wat de gevolgen zijn voor FC Twente als dat in de praktijk wordt gebracht.


De Zweed Rasmus Bengtsson krijgt het voordeel van de twijfel; hij is immers blond en heeft blauwe ogen, maar mocht hij afwijken van de nationaal-socialistische leer, dus bijvoorbeeld liberale denkbeelden hebben, of democratische, of getrouwd zijn met een niet-ariër, of sympathie hebben voor Barack Obama of voor vrouwenrechten zijn, of positief staan ten opzichte van gelijkwaardige behandeling van homo’s, dan is Rasmus ook het haasje als het aan de NVU ligt.

Keeper Nikolav Mihaylov moet ook vertrekken; de NVU ageert immers al tijden tegen Oost-Europeanen die hier komen werken. Exit Nikolav.

Verdediger Douglas, in principe een kandidaat voor Oranje, is Braziliaan, maar wil zich laten naturaliseren tot Nederlander. Iets ergers is nauwelijks denkbaar voor de NVU en dan heeft Douglas ook nog een Nederlandse vriendin, waardoor de kans op rasvermenging aanwezig is. Douglas moet van de NVU maar ergens anders gaan spelen.

Sterspeler Bryan Ruiz. Ook voor de Costaricaan is geen plek in Nederland, hoe goed hij ook is. De NVU maakt geen uitzonderingen.

Linksbuiten Nacer Chadli. Een Belg van Marokkaanse afkomst. Dubbele nationaliteiten zijn taboe voor de NVU (net als ze dat zijn voor de PVV, maar dat terzijde). Wegwezen dus.

Marc Janko. In de ogen van de NVU een Rijksduitser. Want een Oostenrijker en dat was hun Führer Adolf Hitler immers ook. Mag blijven, mits hij aanhanger wordt van het nationaal-socialisme.

Emir Bajrami. Een Zweed met Servische roots. Volgens de NVU; vertrekken.
Routinier Denny Landzaat; ondanks dat-ie Nederland heeft vertegenwoordigd in Oranje, zal Denny toch moeten vertrekken volgens de NVU. Hij heeft immers Molukse roots….

Ook verdediger Bart Buysse en trainer Michel Preud’homme moeten terug naar België. De NVU staat immers voor de Groot-Duitse gedachte en niet voor de hereniging met Vlaanderen. Preud’homme is dan ook nog eens Waal, in de ogen van de NVU nog minder dan een Vlaming. Exit trainer.

Ook de Venezoleaan Robert Rosales moet terug of elders gaan voetballen, maar niet bij FC Twente. Ook Vujicevic moet terug naar Kroatië, of hij moet op het nippertje bekennen dat zijn ouders of grootouders bij de Ustasha’s, die collaboreerden met de nazi’s in de Tweede Wereldoorlog en een eenheid hadden in de Balkanoorlogen in de jaren negentig, hebben gevochten en hij dat oké vond. Dat lijkt ons sterk.

Verdediger Dwight Tiendalli is zoals iedereen weet een Nederlander met Surinaamse roots. Anouar Diba is een Nederlander met Marokkaanse roots. Wat de NVU daarvan vindt laat zich makkelijk raden.

Materiaalman Jacob Malki moet ook zijn boeltje pakken, hij komt immers uit Syrië.

Als laatste zijn de Zuid-Afrikaan Bernard Parker (als blanke Zuid-Afrikaan had hij mogen blijven van de NVU) en verdediger Onyewu (niet op de foto), een Amerikaan, aan de beurt. Ook zij mogen volgens de NVU niet in Nederland zijn en dus niet bij FC Twente spelen.